Diensten

De beste online software oplossingen, maar hoe realiseren we die?
Kijk hier wat we voor u kunnen betekenen!

Diensten


 • Connector.

  Software Solutions

  We realiseren samen met onze klanten de best passende software oplossingen voor hun bedrijf en processen. Wij zorgen voor een goede begeleiding en passend advies.

 • Connector.

  Consultancy

  We ondersteunen onze klanten bij het implementeren van processen en software. Tevens zorgen we er voor dat hun interne teams optimaal kunnen presteren en perfect getraind zijn.

 • Connector.

  Detachering

  We leveren de juiste mensen voor projecten van onze klanten. Hiermee huren onze klanten expertise en resources in die ze direct productief kunnen inzetten bij hun op locatie.

Producten


 • Connector.

  Bedrijfsapplicatie

  We ontwikkelen bedrijfsapplicaties die de bedrijfskritische processen van onze klanten optimaal ondersteunen. Dit bereiken we door implementatie en uitbreiding van open-source software en/of passende maatwerk oplossingen. Lees meer!

 • Connector.

  Webshop

  We zorgen er voor dat onze klanten optimaal online kunnen verkopen. Dit combineren we met eenvoudig beheermogelijkheden en optimale procesondersteuning. Lees meer!

 • Connector.

  Website

  We maken goed vormgegeven en goed werkende websites waarmee onze klanten goed zichtbaar en vindbaar zijn op het internet. Van analyse tot design, van techniek tot onderhoud, we regelen het allemaal. Lees meer!

Zend Solution Partner

Zend Solution Partner

Aqua-IT is officieel partner van Zend Technologies.
We kunnen onze klanten hierdoor voorzien van alle producten en diensten van Zend.

Zend Server

Zend Server is de meest complete PHP distributie met een set van geavanceerde features, ontworpen om productiviteit, performance, betrouwbaarheid en schaalbaarheid te optimaliseren.

Zend Training & Certificering

We bieden alle Zend trainingen en certificeringen aan. Wil je ook tot de top van Nederland behoren? Laat het ons weten!

Zend Studio

De volgende generatie PHP IDE ontworpen om hoge kwaliteit PHP applicaties mee te ontwikkelen en om de productiviteit van developers te verhogen. De vele features ondersteunen in je dagelijkse werkzaamheden.