Complete eCommerce oplossingen!

Voor een complete eCommerce oplossing bent u bij ons aan het juiste adres. Optimale conversie en verkopen met een perfecte webshop.

 • Connector.

  Analyse & Strategie

  We analyseren de eisen en wensen van onze klant. Hierbij bepalen we ook wat het doel en de doelgroep van de webshop zal zijn. We bepalen gezamenlijk met onze klant de online strategie die we zullen aanhouden om dit te bereiken.

 • Connector.

  Ontwerp

  We creƫren een grafisch ontwerp dat past bij het online concept van onze klanten. We zorgen er voor dat de webshop in gebruik perfect is afgestemd op de bezoeker om zo optimale conversie te behalen.

 • Connector.

  Techniek

  We verzorgen de volledige technische inrichting van het eCommerce platform. Naast de standaard mogelijkheden van Magento of WordPress kunnen we alle speciale wensen van onze klanten realiseren door het ontwikkelen en aanpassen van maatwerk modules.

 • Connector.

  Beheer & Proces

  We zorgen er voor dat onze klanten hun catalogus eenvoudig kunnen beheren. Van productbeheer tot het beheer van kortingsacties, alles is mogelijk met de webshop software. Verder zorgen we er voor dat de webshop perfect aansluit op de processen van de klant.

 • Connector.

  Onderhoud

  We zorgen er voor dat de webshop up-to-date en bereikbaar blijft.
  We bieden hiervoor verschillende mogelijkheden. Met een onderhoudscontract blijft de webshop voorzien van de laatste updates en een SLA met duidelijke afspraken behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

 • Connector.

  Ondersteuning

  Ook na het project onderhouden we een goede band met onze klanten. We zijn dan uiteraard bereikbaar voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor staan onze klanten er niet alleen voor.

WordPressWordPress