BagsXL

BagsXL, onderdeel van Packlinq, is actief in de verkoop van plastic zakjes, hersluitbare zakken, gripzakken en headerbags. Ter ondersteuning hiervan heeft Aqua-IT een webshop ontwikkeld.

Eenvoudig beheer van BagsXL

De webshop diende vele duizenden producten te bevatten. Deze zijn door Aqua-IT grotendeels uit een import/export implementatie gehaald van een van de leveranciers van BagsXL.

Hosting en performance

Hoe sneller de webwinkel, des te meer verkopen. De webwinkel van BagsXL bevat vele duizenden producten en hier kan de snelheid wel eens onder lijden.

Aqua-IT heeft voor BagsXL zowel de webwinkel geoptimaliseerd als de hosting. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van verschillende caching mechanieken, waaronder Redis.

Tevens hebben we onder andere met het implementeren van CloudFlare en het Hypernode platform van Byte er voor gezorgd dat de site super snel is! Probeer het zelf eens op de Engelse webwinkel of de Nederlandse webwinkel.

Ondersteuning en onderhoud

Naast de ontwikkeling van de webwinkel ondersteunen wij Packlinq doorlopend met technische vraagstukken. We zorgen er ook voor dat de webwinkel volledig up-to-date en veilig blijft.

Open Project

Bekijk het zelf!

Deel dit project