Website ontwikkeling, van A tot Z!

U kunt bij ons terecht voor de realisatie van uw nieuwe website. Van design tot techniek, van inhoud tot onderhoud, wij regelen het allemaal voor u.

 • Connector.

  Analyse & Strategie

  We analyseren de eisen en wensen van onze klant. Hierbij bepalen we ook wat het doel en de doelgroep van de website zal zijn. We bepalen gezamenlijk met onze klant de online strategie die we zullen aanhouden om dit te bereiken.

 • Connector.

  Ontwerp

  We creƫren uiteraard het beste en mooiste grafisch ontwerp voor onze klanten, maar ook het interactieontwerp behoort tot onze taken. Hierdoor wordt de website uiterst gebruiksvriendelijk en worden bezoeker beter naar het gewenste doel geleid.

 • Connector.

  Techniek

  We realiseren we de website op technisch vlak. We zorgen er voor dat alles werkt en de klant eenvoudig de website kan beheren. Als basis gebruiken we bewezen Content Management Systemen zoals Drupal en WordPress.

 • Connector.

  Inhoud

  De inhoud van uw website is wellicht het belangrijkste onderdeel hiervan.
  We verzorgen voor onze klanten waar gewenst de content. Hiervoor hebben wij tekstschrijvers, fotografen, animatoren en videografen die we betrekken bij de ontwikkeling van een website.

 • Connector.

  Onderhoud

  We zorgen er voor dat de website up-to-date en bereikbaar blijft.
  We bieden hiervoor verschillende mogelijkheden. Met een onderhoudscontract blijft de website voorzien van de laatste updates en een SLA met duidelijke afspraken behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

WordPress
Drupal